Φωτιά Πατρα Τωρα / ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: Πέρασε με κόκκινο και εκτίναξε οδηγό μηχανής ... : Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Φωτιά Πατρα Τωρα / ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: Πέρασε με κόκκινο και εκτίναξε οδηγό μηχανής ... : Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκτόνησε γυναίκα στο ...
ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκτόνησε γυναίκα στο ... from flamis.gr
Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες.

Αχαΐα - Φωτιά στη Φώσταινα - Πυροσβεστική και Αστυνομία ...
Αχαΐα - Φωτιά στη Φώσταινα - Πυροσβεστική και Αστυνομία ... from tempo24.news
Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα.

Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα.

ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: Συναγερμός για φωτιά σε κατάστημα - ΦΩΤΟ ...
ΠΑΤΡΑ - ΤΩΡΑ: Συναγερμός για φωτιά σε κατάστημα - ΦΩΤΟ ... from flamis.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή.